Otvaranje kancelarije pri Policijskoj stanici Vrsac za prijave protiv zlostavljaca zivotinja.

24312439_10213015434133363_2954858841599778921_n.jpgSvedoci smo svakodnevnog zlostavljanja zivotinja,pogotova pasa,koji se cesto drze u krajnje nehumanim uslovima.Svaka prijava policiji ili Veterinarskoj inspekciji zavrsi na dnu fioke iako bi po sluzbenoj duznosti morali odmah da reaguju.Zakon o dobrobiti zivotinja je vrlo jasan i precizan pa u to ime zahtevamo da se u Policijskoj stanici Vrsac otvori kancelarija u kojoj ce se u saradnji sa Veterinarskom inspekcijom i Udruzenjem za zastitu i brigu o psima Anima udruzenim snagama stati na put zlostavljacima zivotinja.

Snezana Mikulic    Kontaktirajte autora peticije