Park za pse u Borči

Dragi stanovnici naselja Borča,

Ukoliko imate psa, ili ste ljubitelj pasa, sigurno vam je nekad palo na pamet da Borči fali park za pse. Naporno je voziti psa u kolima do grada, ili autobusom ukoliko je dovoljno mali, da bi imao prostora da se istrči i da se igra sa drugim psima. Zar ne bi bilo svima lakše da postoji prostor baš za njih i to u najbližoj okolini? Uslova za to ima, i ovu peticiju pišem upravo zato što mi je pala na pamet ideja o pravljenju parka na travnatoj površini pored Maxija u ulici Milana Toplice 9. Tu ima dosta prostora, ali je trenutno trava previsoka da bismo mogli da šetamo svoje pse bez straha od krpelja. 

Nadam se da ćemo uspeti da skupimo dovoljno potpisa i ostvarimo ovu važnu peticiju. Potpisujte, delite, zajedno možemo mnogo! 

Veliki pozdrav!

Potpišite peticiju

Popunite obrazac ispod da biste potpisali ovu peticiju koju je napravio Jovana Mihić. Autor peticije će videti sve informacije koje prosledite putem ovog obrasca.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook