PESTERSKA ULICA JE SRCE SVAKOG PESTERCA

DRAGI MOJI PESTERCI, 

 

POZIVAM VAS DA SE U STO VECEM BROJU ODAZOVETE OVOJ PETICIJI KOJA IMA ZA CILJ OCUVANJE IMENA ULICE PESTERSKA, A KOJE JE ESAD DZUDZO HTIO PROMIJENITI U UL. SAFVETA- bega BASAGICA ! 

PESTERSKA ULICA JE SINONIM ZA PESTER, PESTERSKU ULICU NE MOZE NIKAD NIKO PROMIJENITI DOK JE NAS PESTERACA, A POGOTOVO NE NEKI COVJEK KOJI IMA ANTISOCIJALNI POREMECAJ LICNOSTI !

POTPISITE SE BRACO MOJA PESTERSKA I POKAZITE DZUDZU STA SE DESI KAD TI NEKO TAKNE ZENICU OKA, KAD TI NEKO DIRA U OBRAZ, U IDENTITET, POKAZITE MU JER ON NIJE SVIJESTAN CINJENICE DA PESTERCU PRAVOM JE VAZNIJI OBRAZ I CAST OD HILJADU STRANAKA, POKAZITE MU STA ZNACI BITI PESTERAC, JER ON TO NE ZNA DA ZNA NIKAD SE NE BI USUDIO NA OVAKO NESTO !!!

ESADE DZUDZO PESTERSKA JE POSTOJALA I KAD SI BIO DZUDZEVIC I POSTOJI I SAD KAD SI DZUDZO, A POSTOJACE I DALJE KAD OPET PROMIJENIS PREZIME.

 

JEDINI STO MOZES DA MIJENJAS JE TVOJE PREZIME !!! 

NIKAD NECEMO DOZVOLITI PROMJENU NAZIVA PESTERSKE ULICE, PA MAKAR NAM TO BILO POSLJEDNJE !

JEDINO STO MOZES DA DOBIJES JE ZABRANA DA PROLAZIS PESTERSKOM ULICOM !!

PESTERCI ZA PESTERSKU ULICU !!!

PESTERSKA ULICA JE SRCE SVAKOG PESTERCA KO SE USUDI PROMIJENITI NJENO IME OSZDJEN JE NA PROPAST !


Sandzak u srcu    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Sandzak u srcu da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook