Peticija protiv naplate parkinga u Ćićevcu

Poštovani gradjani, drage komšije.

Ovih dana smo se suočili sa najnovijim "izumom" opštinske vlasti, a to je naplata parkinga u Ćićevcu.

Unazad nekoliko godina, mesta za parkiranje u gradu pojeo je neprimereno širok trotoar od behaton ploča i malo je reći smešno urbanističko rešenje mesta za parkiranje.

Za posrnulu privredu Ćićevca ovo je bio još jedan udarac, koji je onemogućio putnike u trazitu, a zadao probleme i ostalim gradjanima, naročito iz susednih mesta, da koriste usluge koje nude naši preduzetnici. Ovim činom, a naročito kaznama opštinska uprava je rešila konačno i da zatvori naš grad.

Parking treba da se naplaćuje, ali u tu svrhu je potrebno napraviti parkinge i rešiti sistemski taj problem koji je evidentan u našem gradu, a ne zauzimanjem celih traka saobraćajnica (Kraljevića Marka, Mladih, Sindjelićeva) ili zauzimanjem trotoara (Karadjordjeva).

Ova, u najmanju ruku nemoralna odluka odraziće se i na Vas, koji stanujete u užem centru grada, na Vas preduzetnike, i na sve gradjane koji poseduju vozila, jer je to udarac na ionako tanak kućni budžet.

Ide u korist jedino JP "Putevi" Ćićevac gde ionako glomazna opštinska mašina može da zaposli svoje radnike i samom budžetu Opštine kako bi pokrili svoj veliki deficit nametajući novi harač narodu.

parking.jpg

Zato, popunite polja sa desne strane i u svom interesu dajte glas volji naroda!


Nezadovoljni gradjani    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju


ILI

Vaša email adresa neće biti objavljena na našem sajtu. Međutim, autor peticije će videti sve informacije koje ste pružili u ovom obrascu.

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.
Facebook