Peticija za smenu Slavice Đukić-Dejanović

Ovom peticijom se zahteva smena sadašnjeg Ministra zdravlja Republike Srbije-Slavice Đukić-Dejanović,ne iz političkih razloga,već zbog proste i jednostavne stvari :ZATO ŠTO JE GRAĐANIMA SRBIJE UKINUTO OSNOVNO LJUDSKO PRAVO:PRAVO NA LEČENJE!!!!!!! Motiv za ovo nije samo smrt male Tijane Ognjenović,već i sve druge znane i neznane dece,koja umiru svakodnevno,a Ministarka ni ne pokušava da u ime države,pomogne porodicama!!!!Kao roditelj i kao čovek,zgrožena sam dešavanjima u našem zdravstvu,poražena i očajna!!!

Kako sadašnja Ministarka ,očigledno,nema sluha za jedan od najtežih i najvećih problema u našem zdravstvu,molim Vas za potpis za njenu smenu!!!Ne znam da li ćemo uspeti u ovoj nameri,ni ko će posle nje doći na ovo mesto,ali nešto konkretno mora da se uradi! Ne smemo dozvoliti da se ova agonija nastavlja,da nam budućnost umire,a mi da sedimo skrštenih ruku!!!!! Hvala


Marija Vidaković    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Marija Vidaković da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook