Peticija za zabranu GMO hrane u RH

Hrvatska vlada je kao što znate legalizirala GMO hranu što znači da uskoro nećemo znati kakvu hranu jedemo, a kamoli tek kakvu će hranu u budućnosti jesti naša djeca. 

Biofotoni su svjetlosni valovi koji okružuju skoro sva živa bića na Zemlji. Naša aura sačinjena je od biofotona. Mi smo zapravo mnogo više od atoma i molekula. Mi smo svjetlosna Bića i kanali kroz koje prolazi svijetlo.

Ljudsko tijelo emitira biofotone poznate kao emisije ultraljubičastog fotona (UPE) u prostor oko sebe.  Njihova vidljivost je 1000 puta niža od osjetljivosti našeg golog oka. Čestice svjetlosti (ili valova, ovisno o tome kako ih mjerite) dio su vidljivog elektromagnetskog spektra (380-780 nm) i detektiraju se sofisticiranom modernom instrumentacijom i izmjereno je da se one oslobađaju iz našega energetskoga polja putem naše mentalne namjere.

S obzirom na to da naše tijelo stalno emitira svjetlost, potrebna je konzumacija one hrane koja nosi kondenziranu Sunčevu svjetlost. Ljudi koji jedu pretežito kuhanu, mrtvu, genetski modificiranu i industrijski prerađenu hranu, njihova tijela emitiraju niže frekvencije svjetlosti i pretežno negativnu energiju te zbog toga imamo toliki broj oboljelih ljudi. To je ono što Vam nisu rekli ! 

Pokazalo se da hranljivih tvari ima najviše u organskom sirovom voću i povrću, orašastim plodovima i sjemenkama, te sokovima od voća i povrća. Kada se takve životne hranjive tvari unesu u tijelo one se lako probavljaju, najbolje obavljaju funkciju čišćenja u tijelu i najlakše će podići naše energetsko polje na više vibracije svjetlosti/svijesti. 

Ako i Ti želiš zdrav, dug i sretan život za Sebe i svoje najmilije, molimo Te potpiši peticiju i dijeli dalje. 


Holistički pristup (Helena Tkalčić)    Kontaktirajte autora peticije


ILI

Vaša email adresa neće biti objavljena na našem sajtu. Međutim, autor peticije će videti sve informacije koje ste pružili u ovom obrascu.

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.
Facebook