Pomoć užičkim mališanima ili koncert Amadeus benda?

Nova godina, doba darivanja.. Darujmo svoj novac tamo gde je najpotrebniji. Nastavimo niz peticija bez preskupih novogodisnjih nastupa. U nasem gradu je „dovoljno“ novca potroseno na novogodisnju rasvetu, stoga je vreme da zasija nasa svest i savest. Sastavlja se peticija radi otkazivanja koncerta Amadeus benda, koji se po planu odrzava 3.januara na gradskom trgu u Uzicu. Svotu novca od 900.000 RSD, koliko nas kosta ovo desavanje, preusmerimo siromasnoj, gladnoj deci nase opstine. Deciji zivoti su vredniji od 2 i po sata preskupe bespotrebne manifestacije. Zasto bi sms poruke bile jedini nacin na koji mozemo da pomognemo (i lecimo)?

S obzirom da je zdravlje jedna od novogodisnjih zelja za nase najblize, iskoristimo priliku da pomognemo onima kojima je to neophodno.
Pokazi da malo treba za humanost i cisto srce, izbori se za prave vrednosti, potpisi peticiju! 

Podelite ovu peticiju na vašim fejsbuk profilima kako bi što više ljudi potpisalo ovu peticiju!

Potpišite peticiju


ILI

Vaša email adresa neće biti objavljena na našem sajtu. Međutim, autor peticije će videti sve informacije koje ste pružili u ovom obrascu.

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.
Facebook