Vratite Eli majci

Mariji Sutulovic centar za socijalni rad oteo je cetvorogodisnju Eli!!!

Preko 24 sata Marija nema saznanje gde je dete, otmica se dogodila u centru za socijani rad u Boru juce 4.8.2017. Mariji je uruceno resenje o oduzimanju deteta, a dete na silu smesteno negde gde mu se ne moze prici. Marijin bivsi muz, Elin otac ima zabranu prilaska Mariji i detetu, preko toga centar se usudio da dete moze da vidja u prostorijama centra i oni tvrde da su dobro procenili situaciju, sluzbenici centra su tvrdili i da je uradjena dobra procena pre nego sto je otac nasilnik u centru za socijalni rad u Beogradu ubio dete u bivsu suprugu. 

Da li smemo da rizikujemo jos jedan deciji zivot stavljajuci decu u ruke korumpiranim sluzbenicima centara za socijalni rad. Preosteje nam da se molimo Bogu da ce Eli uskoro biti sa majkom na sigurnom, i da neka od nas nije sledeca kojoj ce dete biti oteto pred Bogom i zakonom i to od strane ustanove koja treba po cenu svega da stiti decu i radi u njihovom najboljem interesu. Da li mozete da pretpostavite koju agoniju sada prezivljava mala Eli koja je odvedena bez maminog poljupca bez omiljene igracke, bez ciste garderobice, bez iceg svog, u neko nepoznato okruzenje??

Molim potpisite peticiju imenom i prezimenom da se Eli vrati majci po hitnom postupku. 

u nastavku je Facebook link profila  Marija Sutulovic gde mozete pratiti desavanja u ovom slucaju. 
eli.jpg


Marija Wingless Potkonjak    Kontaktirajte autora peticije


ILI

Vaša email adresa neće biti objavljena na našem sajtu. Međutim, autor peticije će videti sve informacije koje ste pružili u ovom obrascu.

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.
Facebook