Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima


Gost

#3001 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-05 18:44


Gost

#3002

2015-09-05 19:38

jer su crnogorci PICKE NEOBRAZOVANE I POLUPITOME

Gost

#3003

2015-09-05 20:39

dosta vise trosenja na one koji ne zasluzuju svaka cast pojedincima ali oni su izabrali i okrenuli nam ledja i zgazili sve sto smo cinili za njih

Gost

#3004

2015-09-05 21:21

Jer ne zasluzuju da im damo povlastice ni u kom smislu.Neka sve finansiraju kako znaju i umeju.I treba ih vratiti pod hitno u Crnu Goru.
legija

#3005 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-05 21:24


Gost

#3006

2015-09-05 22:58

Zato sto je zaista dosta.Oprastali smo yabludeloj braci toliko toga,ali,fasisticke ispade,priznavanje nezavisnosti Kosova,prevrsilo je svaku meru...
Neko ko sve zna o crnogorskim spijunima ubacenim od strane zapadnjaka da podrivaju Srbiju

#3007 (Pre)Poznati Crnogorci u Srbiji . Predstavljamo Milenka Erakovica iz Niksica zvanog Miga - Ljiga

2015-09-06 02:19

(Pre)Poznati Crnogorci u Sapcu  . Predstavljamo Milenka Erakovica iz Niksica zvanog Miga - Ljiga 

 
Milenko Erakovic iz Niksica godiste 1954 propali knjizevnik , koji zivi u Sapcu, zapravo Varni kod Sapca , gde zivi i Otporas Filip Kovacevic ranije se zvao Zeljko, ali se prekrstio poznatiji po VILI ALBEDO i Mami Mici iz Narodnog Muzeja . Ovaj drugi po zanimanju istoricar umetnost Filip Zeljko , radi u Centru za kulturu Sabac , gde uglavnom rade clanovi SPO i simpatizeri iste poput Branke i Steve Todorovica ..... itd
 
Milenko Erakovic iz Niksica veliki hvalisavac i veliki lazov i veliki mrzitelj Pravoslavaca , zajedno je sa nekim clanovima SPS osnovao i uredjivao novine "Narodna stvarnost" . Veliki lazov Erakovic podmukli ljigavac hvalio se svojim vezama sa mnogobrojnim ruskim generalima !!! Malo tragikomicno , ako se uzme u obzir da je Crnogorac a da su Crnogorci svi uglavnom za Ameriku i Zapad. Ali u njegovoj bujnoj masti moze svasta.
 
Njegova zena  Milanka Erakovic  novinar Kurira  nekad itd  za koju su svi pricali da ima muda, da kaze sve sto misli i da je batina i bog , da je se svi plasr . Da ima muda , najverovatnije ih je pocesto imala medju nogama , a izvori tvrde da je Milenku cesto rogove nabijala posto je Milogorac sa NN  zapravo MM , muskarcem montenegrino itd  ali Njegosevcem.
A sad se zna i kako su Crnogorske novinarke bile mudonje za koje bi i  rudonje izazvane crvenom maramom bile nedovoljne .
Elem, zna se da su Crnogorci spijuni, krtice , uljezi i da su okupirali vrh srbijanske policije i da spijuniraju za strane obavestajne centre srbijanske sluzbe bezbednosti . Tako je i ovde Milanka Mudonjic Milogorcic verovatno potegla Milogorske veze iz plemena svog rogonje Milogorca Milenka Erakovica Mige Ljige promasenog slucaja. Verovatno ih je potegla gde treba a mozda je to zemljak njenog Mige Milenka, Milovic iz Niksica ili Vladimir Bozovic iz Niksica, mozda Crnogorac Slavko Jeknic guslar i krtica , spisak je poduzi. A mozda ih je sve potegla pa zato i jezik istegla , malo se posle dobijanja poverljivih informacija protegla, mozda malo i legla ..... Ali sada su druga vremena. Proslo vreme bratstva i jedinstva .
 
Milenko Erakovic zvani Miga Ljiga, urednik Narodne Stvarnosti, angazuje profesionalnog novinara i knjizevnika Slavicu Jovanovic da za njegove novine poseti Seminar koji se odrzavao u Sapcu u hotelu "Dvor" vlasnika Dragana Milosevica, brata bivseg nacelnika Milosa iz DS. U pitanju je bio Seminar o Radu Sindikata u Srbiji.
Jovanovicka tamo provodi ceo dan. Napisala je novinski tekst, fotografisala, tekst je objavljen.
Ali sta se dogodilo tada ? Kada je zatrazila da joj isplati putne troskove i dnevnicu , Milenko joj je u prisustvu Zeljka Obrencevica rekao vise puta u zgradi SPS u Sapcu : - Idi u ludnicu, ti treba da se lecis , ko te samo pustio ?
Tada je u revoltu pocepao i nekoliko svojih knjiga vrlo usiljeno napisanih u pitanju su pesmice sa  naslovom Kosovo na lomaci . I jos dodao, zabole me za Kosovo.
U narodnoj stvarnosti Jovanovicka je objavila dosta novinskih tekstova , intervjua itd. Nikad nije dobila honorar . Da zlo bude gore negde bi stavljao samo njene inicijale, a negde je nije ni potpisivao uopste. Cak se ispod jednog njenog intervjua sa Veljkom Guberinom bukvalno preporucio kao pisac uvoda iako je Jovanovicka napisala sve . Dakle Milovi Crnogorci koji vole da kradu.
 
Milenko Erakovic Miga ljiga po nezvanicnim informacijama bio je u kontaktu i sa Katolikom Milivojem Veselinovicem ciji je sin Zeljko Veselinovic alkoholicar odgovoran za smrt rodjene sestre novinarke Jovanovic . Milivoje Veselinovic je inace dusevni bolesnik koji godinama preti smrcu Jovanovicki ali mu Crnogorci Katolici koji rade u srbijanskoj policiji i spijuniraju za Ameriku cuvaju ledja . I Milivoje Veselinovic iz Petkovice koji je jedno vreme ziveo u Riijeci i primio Katolicku veru je clan SPS , koga su tamo ubacili iz redova SPO! Njegova snajka Vesna Veselinovic udata za njegovog sina Zeljka Veselinovica stolara , radi kao sudija u Vrhovnom Kasacionom Sudu i kazu bliska je Titogradjanki Nati Mesarovic , glavnokomandujucoj debelguzosi crnogorskoj, koju su castili zapsadnjaci da sa ostalim americkim kadrovima optuzuje Srbe , a novinare prisluskuje za iste . Slucajno ili ne ?
 
A jos mu je Milomir Veselinovic bivsi nacelnik sabacke policije iz Petkovice takodje rodjak pa jos se istakao za vreme akcije Sablja a i pretio smrcu Jovanovicki.
Slavicu Jovanovic u vise navrata pokusali su da ubiju Crnogorci.
 
Zato sto je Pravoslavka, Rodoljub, Srbkinja i R A V N O G O R K A i u Ravnogorskom Pokretu saradnik ! Sto ove gore navedene komunjare nisu.
Zlobna Milanka ERAKOVIC  na konferencijama za novinare znala je da zajedljivim komentarima dobacuje Jovanovicki, a danas se zna i zasto .
Ispred  zgrade Dunav u Sapcu, fotografisala je neovlasceno Slavicu Jovanovic sa prijateljem njenih roditelja, koga je novinarka slucajno srela na ulici, verovatno da pridodaju svojim kompromitovanja Pravoslavaca i Srba okrenutih Istoku.
 
Verovatno sveznajuci Erakovic koji je sina Veljka zaposlio u Sabackom pozoristu i te kako zna zbog cega je vredjao Jovanovicku rodjenu u Srbiji ! 
A razlog je ,  nedavno penzionisani clanovi njene najuze rodbine radili su u MUP-u Srbije , na rukovodeciom mestima . A i njen muz je Patriota i Pravoslavac. 
Sto ovi spijuni i komunjare nikako ne mogu da otrpe.
Jadni li su i cemerni li su . Kukala im majka pacenicka.
A bice uskoro i mnogo vise, sa dosta ilustracija o milogorskim krticama u Srbiji. Sitne duse , a veliki spijuncici Milovica Papaje..... A uskoro i knjiga kako se ko od Crnogoraca zaposlio u Srbiji i preko kakvih rodbinskih i kumovskih veza, sve o nepotizmu, korupciji, zloupotrebi sluzbenog polozaja itd . Sve na jednom mestu o Crnogorcima spijunima u Srbiji !

Gost

#3008 Re: Poznati Crnogorci u Srbiji . Predstavljamo Milenka Erakovica iz Niksica zvanog Miga - Ljiga

2015-09-06 02:59

#3007: Neko ko sve zna o crnogorskim spijunima ubacenim od strane zapadnjaka da podrivaju Srbiju - Poznati Crnogorci u Srbiji . Predstavljamo Milenka Erakovica iz Niksica zvanog Miga - Ljiga I STAZA ZIJOVIC JE IZ NIKSICA! POZNATIJA KAO ZENA U CRNOM FEMINISTKINJA A MNOGI KAZU I LEZBOS OD 1991 GODINE AKTIVNI PLJUVAC SRBA PRAVOSLAVACA I SRBIJE! IZGLEDA DA SU NJIH DOLE U CRNOJ GORI NECIM ZAPRASIVALI JOS CRNJIM NEGO KEMTREJLSI ! SVE TO SKRENULO ....

 

DIKA I PONOS CRNOGORACA EKREM JEVRIC NJIHOV DOKTOR NAUKA!

#3009 EKREM JEVRICNAJPOZNATIJI CRNOGORAC IZ PLAVA KUCA POSO NJUJORK PREDSTAVNIK MILOGORICE

2015-09-06 04:27

 

EKREM JEVRICNAJPOZNATIJI CRNOGORAC IZ PLAVA KUCA POSO NJUJORK PREDSTAVNIK MILOGORICE I NAJPOZNATIJI MILOGORAC! SAVREMENA CRNOGORSKA IKONA I DANASNJI CRNOGORSKI NJEGOS SA SVOJIM REMEK DELOM GOLA GOLA SKINI MI SE GOLA !!!! KAD IM SE ODUZME TRIDESET UKRADENIH SLOVA OSTAJE IM TRI CRNOGORSKA UZ IKONU EKREMA DOVOLJNO! UZ SVECA I TROPAR ! A I NASPRAM CRNOGORSKE PAMETI! VEROVATNO CE GA PRIMITI I U CANU I MEDJ DUKLJANCE I MEDJ  RASPOPE  I MEDJ MUFTIJE I MEDJ NIKSICANKE ZENE U CRNOM SVUGDE SE VISOKO KOTIRA LETEO JE VISOKO DOG JE STIGO IZ NJUJORKA DA SVOJOJ CRNOGORSKOJ BRACI NJIHOOV PONOS I DIKA NJIHOVA MUDROST I NAJPAMETNIJI CRNOGORAC KROCI NA LJUBLJENO ALBANSKO TLO PARDON MILOGORSKO!

CRNOGORCI PREKO VEZE ZAPOSLILI CERKU PEDOFILA U BIA! KAKO SE SUSKA!

#3010 Da se nadovezem na komentar 3007 Niksicka veza navodno ubacila u BIA cerku pedofila da spijunira

2015-09-06 04:54

Da se nadovezem na komentar 3007

Kako nezvanicni izvori tvrde svojevremeno je u Macvanskom Prnjavoru mestu gde zive Crnogorci iz Bijelog Polja, Niksica itd , iz Niksica muz Mirjane Milosevic nastavnice geografije od majke Koviljke i oca Milosa zvanog Mundzel udata za Veselina iz Niksica , koji je izvesni policijski inspektor a u rodjackim vezama sa Milovicem itd , a i nekim Cerpanovicem , a u Macvu cesto po krticanjackom zadatku dolazio. Pcelica Maja(mi) - Florida . Zena mu u Ostrogu u jednoj ruci drzec cigaru a u drugoj pravila brojanice u donjem manastiru ...

Ali u ovom tekstu zanimljiviji su Dragisici iz Niksica do samog Mila Dila Djukaja .... Glava Niksicka Mile Dragisic ginekolog . Cerka Irena  u pubertetu stavljala babanu u vaginu banana pukla, valjda da dokaze da je iz banana drzave dzemperasa Mila , a pukla i bruka . Doseti se prepredenjak tata Mile pa nabedi postenu devojku Ljilju Anicic zvanu Susa da je to radila ona . Ova prelepa devojka se od stresa bukvalno razbolela i dobila dijabetis . Isti taj Mile sacekivao je devojcurke u staroj zgradi doma zdravlja u Prnjavoru da ih uvuce u ginekolosku ordinaiju i da ih pipka iako su devojcice isle kod zubara cija je ordinacija pored. Posebna prica mu je druga cerka  Deana , udata za Perica . Deana je svoju rodjenu svekrvu ubijala i lesila od batina celo je selo znalo da je u modricama . Ali je zato krsna Crnogorka redovno isla kod vracare Milojke sto prica navodno sa mrtvima cak joj i namestaj kupovala, krevet itd.

Brat je ozenjen Hrvaticom Katolkinjom , ciji je otac pregazio u alkoholisanom stanju devojcicu od 13 godina Ciricku! Svoji se prepoznaju. Katolici su to.

Njihov rod je i Slobodan Peric zvani Slobic , od kad za njega znaju kolaju price da je PEDOFIL ! E, taj i takav priredio terevenku, cascavao, zvao na kafu jer mu je licno jedan Niksicanin sa generalskim cinom zaposlio cerku Jelenu od tek dvadeset i koju godinu kao agenta u BIA a zapravo to su uradili Dragisici iz Niksica i strina doticne Jelene Peric Deana!

E, sad Srbijo na sta si spala, ako u BIA  rade pedofilske kceri i jos im ocevi mogu da se sumnjice i za druge prljave rabote pa jos se i javno hvale ko su sve agenti, saradnici, dousnici PCELICE MAJA(MI)- Florida , e ubij se Srbijo sta si docekala.

Pa tebe Milogorcio prisluskuju sa svih strana i okupiraju radeci protiv interesa Srbije. A kod tog Perica Slobica pedofila cesto dolazila izvesna Milena sa flekom , inace sa psihickim poremecajima , lecila se na psihijatriji posle pokusaja samoubistva . Udavala se u susedno selo, dever joj za Trojice bacio pre dve decenije bombu pod satru, bilo i mrtvih . a u tom susednom selu gde je i manastir zivi i vlasnik " Trgo auto "  perionice itd u Sapcu u blizini Poljoprivdredne skole, a servisira samo vozila Ministarstva poljoprivrede i sumarstva, tacnije Dusana Petrovica , a zena mu glavni faktor u komunalnom . Ima tamo jos nekih njihovih prezimenjaka, oni se okupljaju u jednoj kolibi gde dolazi i lokalni policajac za koga se govori da saradjuje sa mnogobrojnim kriminalcima a  cinkari Srbe Crnogorcima  Dragan Andric intimni prijatelj  izvesne Cece Minjine zvanoj pizajzla  kako se ona vec duzi vremenski interval hvalise.

Uzgred jedna mlada zena koju su opijali, drogirali, zlostavljali, snimali i podvodili nesto joj se cudno vrzmajuci oko njene tada male dece se na vrlo cudan i mistican nacin utopila sa samo 22 godine . Sta li je to Sladjana Erdevicki znala, necija prva komsinisa sa jedne i druge strane . Laka joj crna zemlja. Jadna li joj majka Ljilja, sto se ceo vek sa clanovima SPO druzila i na slave ih primala . SPO Danina stranka......


Gost

#3011

2015-09-06 05:26

Ma pokazite mi gde to ima nesto dzaba , da pada sa neba . Moja deca koja su rodjena u Srbiji morala su da zbog besparice napuste redovno skolovanje, da rade kao crnci da bi vanredno nastavili . Predlazem da za ovih devet godina od kad smo posebne drzave , Crnogorci koji rade protiv Srbije nadoknade Srbiji do zute banke .Na autobuskoj stanici ako nemam 50 dinara za wc mogu u gace da se upisam . Zabole nekog uvo. mogu da umrem bez lekova . Iskljucuju struju za hiljadu dinara .Kako cujem krsni Crnogorci iz Komunalne policije po gradskom prevozu i trudnice sutiraju.

Samo vi njih skolujte, pa ne samo da ce vas ko Filip Vujanovic nazivati genocidnima, nego ce vas klati ko njihova braca Hrvati i Siptari ..... Jesu li vama vrane mozak popile . Crnogorce placa Rotsild da naprave haos na balkanu. Sve se bojim da je i Gari Kasparov slucajno uzeo hrvatsko drzavljanstvo a trazio da se bombarduje Srbije , isto ko i Milo Djukanovic Murino!


Gost

#3012

2015-09-06 07:19

Preipitati poreklo Viseg Javnog Tuzioca u Srbiji i sve na odgovornim funkcijama . Traziti izuzeca i smenu Crnogoraca . Hitnom i detaljnom analizom ustanoviti koliko su optuzivali Srbe samo zato sto su Srbi Pravoslavci, a Javni Tuzioci- Crnogorci strani placenici i Katolici . A Katolici su nad Srbima mnogo puta pocinili genocid . Nek idu Titogradjani na Durmitor i nek tamo guslaju jarcu po planini. Crnogorci Katolici po nalogu iz Vatikana progone Srbe Pravoslavce zato su i placeni.

Bugi

#3013

2015-09-06 09:46

#vozzaBar  :D


Gost

#3014 А ево шта кажу новинари о Црногорцима

2015-09-06 10:09

Читам новине, па се чудим шта све људи пишу! Златни дечко, златни омладинац Србије , фудбалер Чукаричког , послао Фифи писмо да из патриотских разлога жели да игра за репрезентацију Црне Горе! И, шта је ту чудно? Прошао, кажу, све селекције рпрезентације Србије, освојио омладинско првенство света, и сад иде у Црну Гору!

Па, него где ће!? У Бангладеш? Човек, као и сви млади из Црне Горе, дођу у Србију да џабе уче школу ( овога пута фудбалску) и кад науче, уз мало талента, постају експерти. Онда, наравно одлазе у своју земљу. Питање гласи: Шта ће страни држављанин у националним селекцијама Србије, и то свим? Где су српска деца, српски држаљани? Зашто се о њима не води рачуна? И, Мандић је још поштено рекао зашто одлази и поштено отишао. Већина неће ни да иде, већ конкурише ( после успешне, просечне или тотално неуспешне каријере) за председника Фудбалског савеза Србије, за директора Српског народног позоришта, за директора Студентски домова у Београду... Још нисам чуо да је неки страни држављанин, Црногорац, конкурисао за неки посао где треба он да ради, него само за послове где он треба да руководи, наређује и распоређује и људе и паре! Живи били, нарочито млади, видећете да ће Мандић, кад заврши фудбалску каријеру, бити селектор репрезентације Србије! Јер, међу српским држављанима нема таквих!

 

 

Коментар  новинара  Слободана  Жикића  о Црногорцима 

забележила уз његову сагласност С.Ј.

Gost

#3015

2015-09-06 11:10

Opravdano!!!!!
Srbojebac

#3016 Re:

2015-09-06 11:45

#3002: -  

 Te ''picke neobrazovane'' vas jebu kad god im se digne!

Crnogorac

#3017 Re: Re: Re:

2015-09-06 11:48

#2999: zorobgd - Re: Re:  

 Ja kad god mi se prijebe idem u Srbiju. Dobre ste picke!

Crnogorac

#3018 Re: (Pre)Poznati Crnogorci u Srbiji . Predstavljamo Milenka Erakovica iz Niksica zvanog Miga - Ljiga

2015-09-06 11:52

#3007: Neko ko sve zna o crnogorskim spijunima ubacenim od strane zapadnjaka da podrivaju Srbiju - (Pre)Poznati Crnogorci u Srbiji . Predstavljamo Milenka Erakovica iz Niksica zvanog Miga - Ljiga  

 Pa sto pustate Srbi da vas jebu ti ljigavi Crnogorci? Jadni ste do bola...vas je kroz istoriju uvijek neko jebuckao...malo Turci...malo Albanci...malo Evropa...pa malo i Crnogorci...

Crnogorac

#3019 Re: EKREM JEVRICNAJPOZNATIJI CRNOGORAC IZ PLAVA KUCA POSO NJUJORK PREDSTAVNIK MILOGORICE

2015-09-06 11:56

#3009: DIKA I PONOS CRNOGORACA EKREM JEVRIC NJIHOV DOKTOR NAUKA! - EKREM JEVRICNAJPOZNATIJI CRNOGORAC IZ PLAVA KUCA POSO NJUJORK PREDSTAVNIK MILOGORICE  

 Ne vjerujem da nekog tvog nije kresnuo Crnogorac...mozda i ti imas nase krvi. Uradite dnk nalaz. ..

Crnogorac

#3020 Re: Da se nadovezem na komentar 3007 Niksicka veza navodno ubacila u BIA cerku pedofila da spijunira

2015-09-06 12:00

#3010: CRNOGORCI PREKO VEZE ZAPOSLILI CERKU PEDOFILA U BIA! KAKO SE SUSKA! - Da se nadovezem na komentar 3007 Niksicka veza navodno ubacila u BIA cerku pedofila da spijunira  

 E sad da ti kazem. Kresnuo sam 50 zena po tvojoj postenoj Srbiji. Udate...vjerene...razvedene...Srbija je jedan veeeliki porno film! A koliko ih dodje samo da bi se ljeti kresali sa Crnogorcima...i cuti...mozda ih imas i u kuci takvih...

Crnogorac

#3021 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-06 12:06

#2998: zorobgd - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Mozda bi nas vi vratili ali ne daju vase zene i sestre. One kazu da ste bas jadni. A posto se kod vas zene pitaju-ostajemo jos!

Srbojebac

#3022 Re:

2015-09-06 12:09

#3003: -  

 Za koga ste vi nesto ucinili??? Ti si u zabludi glupane jefan. Rak rana su vam sposobni Crnogorci...boli vas sto smo vratili drzavnost. A procitajte malo ko je bio glavni da nam se oduzme i kakve su zlocine cinili srbi Crnogorcima. Procitaj majmune jebem te neskolovana!!

Srbojebac

#3023 Re: Re: Re: ХАХАХАХАХУХХИХИ КЛАСИЧНА ЦРНОГОРКА УЗОРНА И ПОШТЕНА

2015-09-06 12:14

#2983: - Re: Re: ХАХАХАХАХУХХИХИ КЛАСИЧНА ЦРНОГОРКА УЗОРНА И ПОШТЕНА  

 Koliko vidim da smo po Srbiji na svim jacim mjestima. Da smo plitkoumni vi bi bili direktori glupane.A ti uradi dnk...mozda je i tebe napravio neki Crnogorac. Jer smo stvarno kresnuli dosta zena po Srbiji. A vala su nam dolazile i u Cg!

Murinjo

#3024

2015-09-06 15:17

banovati MidlKlasa i vratiti ga u dukljansku vrtacu odakle je dosao.Nek povede i Toresa sa sobom!


Gost

#3025

2015-09-06 21:12

Želim da prekinemo udvoričko ponašanje prema neljudima koji nas ponižavaju i pljačkaju a grebu se o sve što mogu.Striktno treba primeniti sistem reciprociteta i ne popuštati nikad.Oni to ne zaslužuju.