Vraćanje nastavnice hemije S. J.u školu Veljko Vlahović u Šangaju

Quoted post


Gost

#79 Re: Smilja Jankovic

2013-05-24 19:50

#75: - Smilja Jankovic

Laž do laži izjavljuješ, sve si slike i bljuvotine obrisala pre 10 ak dana ,a ovo tek toliko da malo i ja pojasnim, a deva Marija... pa puknuću od smeha , dovoljno je pročitati mimin komentar pa od Marije ostade samo deva , al ne ona deva ,nego ona jednogrba sa četiri noge , e obzirom da sam okaraterisana kao primitivka , smatram da ovu moju konstataciju neceš uzeti za zlo i to iz razloga sto si savremena ,uspešna , sa lepim nogama, pravno potkovana, stručnjak kakvog naše školstvo nikad nije imalo dok nije prugom Bar Beograd uvezlo, a da da dodam štetu praviš ti gde god da se pojaviš ,i u kojoj god školi da radiš , štetu praviš sebi , kolegama, a najgore je što štetu praviš i đacima i to i obrazovnu i vaspitnu. I nemoj više da se zamajavaš sa ovom peticijom , kao što vidiš podrške više i nemaš i samo toneš sa svojim izjavama dublje i dublje, duuuuboko, duuuuuuuuubooooooko. Ko kanda si slabo motivisala đake ove godine da ti drže stranu , preispitaj se bre i poštedi nas daljnjih komentara , nađi posao u nekoj laboratoriji , higijenski nije loše rešenje za tebe , beli kratki mantil obučeš pa pokažeš svoje atribute , ma ima svi da polude, ima da budu svi happy i pacijenti i nova laborantkinja, posle jedno par godina ako se ne budeš svađala sa svima ko što si navikla možda budeš šef laboratorije , avanzuješ bre , pa onda ko rukovodilac počneš zaposlene da tlačiš i krv da im sisaš , a ko ne poturi venu , ti ga tužiš  pa pare u džep , i da završim što se tiče malograđanske sredine , pa taj tvoj Nikšič teško da ima više stanovnika od Siriga,  ne znam čak ni gde je na karti al znam da je mnogo južno a što južnije to tužnije nije džaba naš narod to rekao, imate neko pivo što sam kupila mom mužu greškom pre par godina pa ga je celog saso u lavabo . U stvari neću da završim , zamisli sebe kao šefa higijenskog kako sisaš krv zaposlenima, pa đe ćeš veće sreće za nakog ko što si ti , sisaš a ne može ti niko ništa   , ti bi se tu našla cenim , samo se mani škole leba ti . ajd ja sad odo a ti razmisli .

Odgovori

SMILJA JANKOVIĆ

#82 Re: Re: Smilja Jankovic

2013-05-24 20:44:15

#79: - Re: Smilja Jankovic

Zloćo, ako ti kažeš da sam izbrisala , ONDA U REDU!Smiri se!Ali, ja , ću ti opet ponoviti , da ništa ne brišem sa fejsa!Ali, ako ti tako revnosno pratiš mene, i znaš sve šta piše na mom profilu, onda da verujemo!Možda je neko drugi obrisao!

Hm, jasno, Zloća, nije izašla iz Siriga, i sve poredi sa Sirigom!Zloćo, Zloćo, postoji još , mesta i većih od Siriga!Hvaliti se neznanjem gde je Nikšić, je tragično!Još, mogu primetiti, da su deca , i učenici sjajni, kakvi su im , roditelji!DA, da, tragedija jedne žene, je što postoji lepša od nje!Na stranu, pedofili, pjandure , neznalice, lopovi, ali biti lepši i imati atribute, E TO NE MOOOOŽEE!Na, Tvoju , žalost, Zloćo , ja ostajem u siriškoj školi! I da, u malo ste se preračunali!U toj školi ne radi 99 % ljudi iz Siriga već 30 % !

Zahvaljujem svima koji su o meni pisali, i loše i lepo, jer jer kad objašnjavam ljudima , sa kim radim i gde , prosto mi ne veruju!Pošto sam ovo sve snimila, biće dobar dokazni materijal, kako neko može nastradati kad skrene pažnju na kriminalne radnje !HVALA!