Adaptacija novobeogradskog skejt parka

• Pozivam sve zainteresovane da se prikljuce potpisivanju online peticije za adaptaciju (obnovu i nadogradnju) novobeogradskog Skejt Parka na ušću. Skejt park postoji vec 9 godina i vidno je propao. U planu je uredjenje obale i uredjenje i uvodjenje novih sadrzaja u okolini Skejt Parka. Adaptacijom postojeceg Skejt Parka stvorili bi se uslovi za bezbednije koriscenje kao i za potencijalnu organizaciju takmicenja u disciplinama:

1. Skejtbord
  2. Roleri
  3. Bmx bicikl

• Na taj nacin bi se stvorili uslovi da i Beograd dobije mogucnost za organizaciju velikih takmicenja kakva postoje u regionu.

Lazar Palačković    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju