Peticija za prenoćište u domu

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Peticija za prenoćište u domu

Strašno

#1

2013-01-12 15:09

Zabranili prenociste, sušilice, tegle, vruću vodu... Šta je sledeće?
kolja

#2 zloupotreba

2013-01-13 01:17

Verovatno su neki zloupotrebljavali ovu mogućnost prenoćišta, pa im "rođaci" tj. devojke i momci nisu izlazili iz soba celu godinu. Država debelo sufinansira vaš domski život pa nije u redu da preterujete sa zahtevima, posebno nemate pravo vi sa šumarskog ništa da tražite jer taj vaš kikiriki fakultet završavate na bubice i puškice, to celi univerzitet zna i treba da vas bude sramota stipendija, školarina i domskih mesta koje dobijate tako olako. Čast izuzecima koji se na prste jedne ruke mogu nabrojati.
007

#3

2013-01-13 13:00

Verovatno takvi kao sto si ti ne zive svoj zivot nego gledaju ko ce gde i sa kim spavati, broje drugima zalogaje i uzivaju u sputavanju drugih sa pravog puta. Takvi nam biraju vlast i posle se zale i na kraju mole za pomoc, puzeci.
Stiv

#4 Re: zloupotreba

2013-01-15 16:48

#2: kolja - zloupotreba

Koljo brale, verujem da si ti sa DIF-a ili tako nekog fakulteta koji se ne moze nazvati fakultetom gde imate 2 teska ispita,dok ostale ispite polazete na Tasu ili oko Ade...Jos gore ako si na nekom privatnom fakultetu,onda bolje da se pokrijes usima i zavuces u rupu i ne izlazis iz nje...
Tako da nemoj da vredjas fakultete da ja ne bih poceo...
pozzz