Легализација Марихуане у Србији.


Gost

/ #49

2013-09-18 14:04

Sto je dobro za Amsterdam nema sanse da bude lose po nas.A i razna istrazivanja u poslednje vreme su dokazala da ta biljka uopste nije toliko "opasna" kao sto se mislilo vec bas naprotiv.
1.U Americi iako se dobija na recept je stavljena na trece mesto najkoriscenijeg opijata odmah posle alkohola i cigareta.Svi znamo koliko ljudi godisnje umre zbog posledica u organizmu od prekomernog unosenja alkohola a za nikotin i da ne pricamo a niko nije obavesten da do sada u istoriji covecanstva nikada nije dokazan cak ni jedan jedini slucaj smrti zbpg koriscenja marihuane.
2.Manje stetna po organizam u odnosu na nikotin.
3.Ozbiljan udarac organizovanom kriminalu koji se bavi proizvodnjom i prodajom ove biljke.
4.Veoma velika mogucnost za podizanje nase drzave kroz razne poreze i kriterijume za regulisanu proizvodnju iste.
5.Porast regionalnog turizma za cak i do 600% kroz razne ture koje ce obuhvatati proizvodne komplekse,istrazivanja i naravno lokale u kojima ce se obavljati trgovina regulisana od strane drzave.
U stvari razloga je hiljadu za a do sada nisam cuo ni jedan normalan i razuman razlog protiv...
Pa cak se svi mi secamo onih plakata po skolama gde su opisana stetna dejstva opijata po organizam a za gore navedenu marihuanu nisu znali nikada sta da napisu pa je pisalo ""sa marihuane se prelazi na teze droge" ... Cista glupost.Ako je neko rodjen lud njemu nema pomoci taj ce i bez opijata i alkohola zgaziti ljude na pesackom prolazeci kroz crveno.