STOP Bus Plus

Perke

/ #62 Re: sve sto radite je obicno pro*eravanje

2012-08-05 11:07

#51: Dejan Jokic - sve sto radite je obicno pro*eravanje

"Šta? Gde je to gradski prevoz za džabe? Obišao sam pola sveta i nigde se nisam vozio besplatno. Beskonačno bogatiji gradovi u Evropi nemaju besplatan prevoz. "

Posto kazes da soi proputovao pola sveta i da nigde nema dzabe prevoz,da li si mozda uporedjivao plate i sve ostale uredjenosti tih bogatijih gradova i ovog jadnog Beograda..............pominjes devedesetu god. kada si dosao u Beograd,pa priseti se da li se bas te 90-te placao redovno kartu za gradski prevoz,ako si se uopste njime i  vozio. ?! Ili si od onih koji ne sedaju u prevoz?

Malo razmisli o svim aspektima problema oko gradskog prevoza. Gde su sada braca SARAC,koji su imali najveci broj privatnih autobusa ,i najkonfornijih? Pa,stopili se sa Jg GSP i usli u gradku vladu...da ne davim voise......samo malo prvo razmisli ,pa onda kritikuj........nezaposleni koji imaju primanja od drzave nadoknade,a na birou su a plus dobijaju i besplatne ,u ono vreme markice,a sada Bus plus sranjce.......proveri,dok oni nezaposleni sa biroaa koji ne dobijaju naknade nikakve,oni moraju da plate mesecno oko 1100din,kao nezaposleni,pa zasto su uizeli penzionerima oko sesto-sedamsto dinara.sa time da penzioneri ne znaju da li je to jednokratno ili ne...mrak totalan..............