Podrska Sasku

Quoted post


Gost

#3505 Re:

2013-07-02 13:24

#3495: -

E bas mi ga nije zao uopste!

Sta je trazio, to je i dobio!

I neka je!

Taj je bio baraba i cinjenica da je dva puta upadao coveku u stan, da je drzao srafciger i da ih je isprepadao je dovoljna da covek brani sebe i svoju porodicu na svome.

Sasko, ne sekiraj se uopste i ne razmisljaj o njemu!

Taj gad je zavrsio tacno onako kako je i od cega ziveo. Ja bih mu isto uradila.

Pozdrav,

Svetlana Popovic

Odgovori

Филип

#3514 Re: Re: Када ово напише жена...

2013-07-21 23:28:29

#3505: - Re:

... ја јој ни у сну не бих окретао леђа! :)

Имовина, па имовина...све за  имовину! Ваљда деца, живот...каква имовина ме може натерати да касапим провалника  ножем!?!  Уосталом, појам имовине је за свакога различит. Моја имовина је нпр. моје српско писмо, које Ви, Светлана из Ниш, касапите накарадном латиницом.Човек се зове Сашко или Saško, a ne Sasko!

Ваше речи нису утешне, оне су осуђујуће. Побожни Богески зна ко је Судија, али ви то нисте схватили. Ружне речи су ваистину губа душе...и кроз уста излазе онакве, како их срце обликује.  Ви сте лишени емоција, и бес вам је помутио разум ( превод "беси", можете пронаћи на интернету ).

Нека вам је Бог на помоћи!

p.s. Ако своју земљу називате "вашљивом", како тек називате туђу!?!

Филип

 


Gost

#3521

2013-08-25 03:29:13

#3505: - Re:

sta ti je bre zeno, ne preteruj... svaka cast sasku, podrska potpuna. ali ti pricas o stvarima u koje se ne razumes takvim hitlerovskim tonom da sam pao sa stolice. smrt mladog coveka, mozda nije imao za hleb, mozda je imao nesrecno detinjstvo, ko zna sta je s njm, kako mozes tako krvolocno da sudis... ne daj boze takve na vlasti nikad, u grob bi nas sve oterala...