PETICIJA: STOP UBIJANJU NAPUŠTENIH PASA!

Quoted post

###

#223 Re:

2013-12-06 16:14

#215: -

A ljudi i djeca nista prestravljeni, kada prema njima krene čopor divljih pasa pa počnu da se kolju sa suparničkim klanom,grad nam liči na neko selo daleko od civilizacije,samo još krave kada počnu dolaziti na ispašu, zašto smo mi primitivni ako primjenimo eutanaziju,pa čitav svijet tako radi, samo se.kod nas nadju pametni potpisivaci peticija,smijesni ste

Odgovori


Gost

#225 Re: Re: Od #215

2013-12-06 16:17:50

#223: ### - Re:

Ne troši svoju energiju na ovoj stranici, znamo mišljenje primitivaca. Idite koljite se negdje dalje od normalnih ljudi.

Guest

#243 Re: Re:

2013-12-06 16:42:44

#223: ### - Re:

Ne znam o kojem svijetu vi pricate. Koliko ja znam, eutanazijom se uspavljuju samo tesko bolesni ili agresivni psi. To je poznato kao humana smrt, a ubijanje toliko nevinih dusa je sve samo ne humano. I to na kakav nacin. Zar stvarno mislite da su sad u stanju izdvojiti vise novca nego sto je trebalo za sterilizaciju. Vec je doslo do javnosti na kakav ih krvnicki nacin ubijaju. A krave su nam najmanja briga ovdje, problem su vlasnici tih krava koji su dosli u grad i sa sobom donijeli toliko usko i maloumno razmisljanje. Ne smetaju vam razni delikventi i lopovi od kojih se od straha ni u javni prevoz ne moze uci. Ne, vi cete unistiti one slabije od vas jer se nemate kako drugacije dokazati. Samo ne znam, kakvo vam je to dokazivanje i sta pokusavate dokazati. Da ste superiorni, bitniji od drugih? E pa vjerujte mi niste. Kad se zavrsi sa psima ovo isto ce vas docekati jer cete tada vi biti neko jadno stvorenje koje se treba boriti protiv onih vecih i vaznijih.

MUFASA
Gost

#618 Re: Re:

2013-12-07 20:54:44

#223: ### - Re:

A ti kad si tako pametan, nisi se upitao zasto se ta djeca boje,kako to da se moja djeca ne boje i nemaju strah od lutalica i drugih pasa?Evo ja cu ti reci,jer su odgajani tako da se ne boje,tako da vole zivotinje i sve ok njih,tj. odgajani u ljubavi prema zivotinjama i prirodi ,a povrh svega edukovani ;)