PETICIJA: STOP UBIJANJU NAPUŠTENIH PASA!

Quoted post


Gost

#531 Re: Re:

2013-12-07 15:07

#530: Dada - Re:

Nista vi ne pomazete ovom peticijom da se razumijemo samo cete napraviti jos vece sranje,dosta mi je vise i mjau mjau i dog trusta i svih vas humanista,sta vi zelite da na kraju bude 30 000 napustenih dzuklea sta mislite kako ce tek tada biti stanje ,hoce li tada opet biti poloticari krivi NE NE NE, bicete vi i pokretac ove smijesne peticije jer niste dozvolili rijesavanje problema,jer ste suvise osjecajni,a nije vam problem kada se zakolje krava ili kokos pa vam bude servirana na tanjuru,

Odgovori

Dada
Gost

#535 Re: Re: Re:

2013-12-07 15:25:21

#531: - Re: Re:

Ja se izvinjavam, otkud vam ideja da pricate takve stvari kada ne znate kako zivim, ne znate da li radim to sto ste napisali da radim, ne znate uopste nista.. 
Bilo kako bilo, mozda necemo pomoci ali to nije vasa stvar ako nas ne podrzavate , jel tako ?  smatram da ako cete smetati, zaboravite na ovu peticiju i zivite svoj zivot.
Poenta je da, ne zelimo ni mi gore, zelimo bolje.. samo na drugi nacin.
Vama ako smetaju dzukele kako ih vec zovete, pomirite se s tim da su dio ovog svijeta ove planete i nasih zivota, ako imate uvjete da se sklonite od svega sto vam ide na zivce, PA SKLONITE SE, NEMOJTE DA ODMAZETE.