SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Quoted post


Gost

#3

2015-08-31 20:18

Zahvalan sam Vam na trudu što pokušavate da promenite nešto u ovoj moralno korumpiranoj zemlji.
Samo morate obratiti pažnju da budete što pismeniji. Ne kaže se šunt vec šund. Zatim ne piše se i ne izgovara "Pogrešne vrednosti" već "Pogrešnih vrednosti". Takodje znakovi interpunkcije se ne odvajaju od reči! Ovo Vam pišem iz najbolje namere kako bi ovaj potez dobio na što većoj ozbiljnosti. Pozdrav.

Odgovori

Жана

#42 Re:

2015-09-01 08:19:48

#3: -  

 У поптуности се слажем.

Аутору није тешко да поправи, а ми ћемо са своје стране учинити све да се петиција рашири.

Samo Zelim Bolji TV

#90 Re:

2015-09-02 14:16:25

#3: -  

 Pa dobro, ako ces njemu da kazes, da i ja tebi kazem nesto. Dok sam ja bila u skoli, ucili smo veznike. I u mioje vrijeme su se rastavni veznici (a, ali, vec, nego, dok) pisali odvajajuci se zarezom, a ti si na dva mjesta napisao bez. Nemam nikakve veze sa organizacijom, ali kad vec hoces da prozivas nekoga ko nam zeli dobro. Eno ti je Vendi, ona je prilicno "pismena" pa joj to ne smeta da bude "dno dna". 

MAČIĆ

#97 Re:

2016-01-11 00:08:47

#3: -  

 MOSLIM DA VI OD DRVEĆA NE VIDITE ŠUMU. PRAVILNO PISANJE NEĆE RŠITI PROBLEM, A VRLO DOBRO SMO RAZUMELI ŠIA JE PISAC HTEO DA KAŽE, A REKAO JE NEŠTO SNISLENO. DOK VAŠA PRIMEDBA U OVOM SLUČAJU NIŠTA NE POMAŽE I UKAZUJE DA SE NE BAVITE PRAVIM PROBLEMOM. I JA SAD TRAĆIM VREME NA VAŠE "PAMETNE" PRIMEDBE, UMESTO DA POZOVEM ONE KOJI SU U MOGUĆNOSTI DA POMOGNU, TO I URADE, JA NE MOGU. ZBOG GODINA I BOLESTI. INAČE BI RADO SAKUPLJALA POTPISE OD VRATA DO VRATA. MOLIM MLADE LJUDE DA SE ŠTO VIŠE UKLJUČE, JA MOGU SAMO DA PRUŽIM LOGISTUČKU PODRŠKU, PA POTPOŠEM AKO MI POKICAJU NA VRATA I DA APELIJEM NA SVOJE PRIJATELJE I KOMŠIJE DA URADE ISTO.