Легализација Марихуане у Србији.

Мислим да би требали да легализују марихуану јер: 
-Имали бисмо више туриста,
-Смањен број криминала,
-Затварање дуванске и алкохоличарске и индустрије појединих лекова (јер би било мање тровања дуваном и алкохолом јер марихуана не проузрокује зависност као поменуте 2 супстанце) а марихуана се користи и у медицини тако да бисте смањили куповину и кљукање беспотребним лековима које Вам препоручи доктор како би узео неке паре. 
-Скинули би сте се са цигара (попушите 3 пакле дневно, а иначе  би попушили 2 џоинта дневно, или 2 џоинта седмично, тако да бисте смањили тровање ваших органа), 
-Алкохол изазива губљење свести на одређени период и смртне последице (саобраћајке), док деловање марихуане траје од 3-5 сати (зависи која је врста) и ви сте притом свесни свега и добро сте расположени, 
-Држава би порезом на узгој марихуане узимала одговарајућу своту новца, 
-Били бисмо насмејана нација. :)


Требало би направити неке трибине и кампање да се склоне предрасуде о марихуани јер већина становништва мисли да је марихуана дрога од које се умире.


Никола Д.    Kontaktirajte autora peticije

Potpišite peticiju

Potpisivanjem, ovlašćujem Никола Д. da preda moj potpis onima koji imaju moć odlučivanja po ovom pitanju.


ILI

Dobićete email sa linkom za potvrdu vašeg potpisa. Kako biste bili sigurni da ćete primiti našu elektronsku poštu, molimo Vas da dodate info@peticije24.com u Vaš adresar ili na listu bezbednih pošiljalaca.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Facebook