Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima


Gost

#3151 Re: SLAVKO JEKNIC CRNOGORAC SA DURMITORA NACELNIK SEKTORA UNUTRASNJE KONTROLE U MUP- u SRBIJE!

2016-05-05 07:46

#2768: I ON JE NEKOM SRBINU OTEO RADNO MESTO I PARCE HLEBA - SLAVKO JEKNIC CRNOGORAC SA DURMITORA NACELNIK SEKTORA UNUTRASNJE KONTROLE U MUP- u SRBIJE! 

 PIŠETE SVAŠTA NESOJI PROTIV ČOVEKA SAMO ŠTO JE CRNOGORAC.  PLJUJETE JAVNO. A MI OBIČNI GRAĐANI CRNOGORCI  TRPIMO IŽIVLJAVANJE , PSOVANJE, PREBIJANJE, KRAĐE I TO  NAJVIŠE OD SRBIJANSKE  POLICIJE.  KOJA UĐE U KUĆU I SVE POKRADE I PRITOM TE VREĐA NA NACIJONALNOJ OSNOVI I TO NAJVIŠE ŽENE. 

 


Gost

#3152 Re: Re: Re: Apsolutno si u pravu!!!

2016-05-05 08:42

#27: - Re: Re: Apsolutno si u pravu!!! 

 VI BI SVE DA PROTERUJETE I MALTRETIRATE ALI MI MUSLIMANI NIKADA VAM NEĆEMO  DOZVOLITI DA PLJUJETE PO NAŠOJ VERI I DA NAS PROTERUJETE KAO ŠTO TO RADITE SA CRNOGORCIMA!!!

МГ

#3153 Re: Re: Srpska posla

2016-06-09 19:58

#804: srbin crna gora - Re: Srpska posla  

 Ако је тако, и ако нас стварно толико волите, зашто то не докажете, колико сте пута издали Србију последњих неколико година!!??  И немојте да се жалите, када хоћете да будете монтенегрини плаћајте своје обавезе, исто тако и ја када дођем код вас на море, рачунам ајд' као својио смо, све платим, нема гледања кроз прсте... тако да свако своје обавезе нека плаћа... Поштујем Србе у црној Гори, али све мање се понашате као Срби...


Gost

#3154

2016-06-26 08:48

U Pristinu neka idu, da im Albanci daju gratis skolovanje za podrsku i priznanje Kosova!!

Gost

#3155

2016-07-04 11:01

Ovo treba hitno uvesti i ukinuti im sve benificije.

Gost

#3156

2016-07-11 09:40

Ne vidim razlog zašto samo Srbi plaćaju školarinu, a svi ostali ili ne plaćaju ili imaju povlastice. Da li srpski studenti imaju povlastice u Crnoj Gori Iako imaju koliko to iznosi i na koji način se plaća?

Gost

#3157

2016-08-01 08:56

Hteli su svoju drzavu, sada je imaju pa nek ih ona i stipendira
Зоћа

#3158 Re: Re: Re: Re: Apsolutno si u pravu!!!

2016-08-08 09:30

#3152: - Re: Re: Re: Apsolutno si u pravu!!! 

 Ви сте вашу веру одавно продали за привилегије које су давали турци, што приказује ваш прави карактер. Сами ћете отићи када поступимо као Милош Обреновић. Или ћете опет променити Веру.

Зоран

#3159 Re:

2016-08-08 09:43

#3149: Nikola -  

 Ми и нисмо нормални, што смо вам све то дозволили. Не само вама, него и другима.Вратите се у вукојебину и крш из којег сте се измигољили.


Gost

#3160

2016-08-18 11:41

Autor peticije je potpuno u pravu! Dve drzave, dva "novcanika"! Nasha deca trpe, a crnogorci se shkoluju na tudji rachun! Imaju svoju drzavu, pa neka se tamo lepo organizuju.

Zivko stijovic puno ime od oca Dusana

#3161

2016-10-05 22:52

SRAM vas bilo izrodi vama niko nevalja koje bolji sto pljujete na covjeka koji je veci srbin od vas koji trazite peticiju sto vam smetaju djeca iz crne gore?pa rusi i crnogorci su vam oslobodili beograd.Pa normalno je da da u nasm beogradu bude crnogoraca.Jesu nasi pradjedovi krivi sto ve branismo na mojkovcu.


Gost

#3162

2016-10-07 07:18

CrnaGora je zasebna država, ako srbi u Crnoj Gori nemaju nikakava prava pa čak ni pravao na sopstveni jezik zasto bi njihovi gradjani ovde imali pravo na školovanje , zdravstveno osiguranje i zapošljavanje kao da je ovo njihova drzava. Kako se oni odnose prema srbima u njhovoj državi tako bi mi trebali da se odnosimo prema njima ovde. Oni su jednostavno državljani druge države.

Gost

#3163

2016-12-23 10:22

Jasno kao dan. Crnogorski državljani su u Srbiji strani državljani i moraju platiti studije i studenske domove po posebnoj tarifi koja važi za strance i ne mogu studirati i živeti besplatno ili uz bilo kakve olakšice.


Gost

#3164

2017-01-18 12:41

Ako smo stranci onda NISMO BRACA!!! Onda nismo ISTI NAROD sto inace volite da potencirate. Da smo svi mi Crnogorci ustvari srbi i tome slicno. Ovim potvrdjujete da i sami to znate ali necete da priznate.


Gost

#3165 Re: SLAVKO JEKNIC CRNOGORAC SA DURMITORA NACELNIK SEKTORA UNUTRASNJE KONTROLE U MUP- u SRBIJE!

2017-08-06 11:33

Ацо Конатар

#3166

2017-09-27 20:12

Основан је само четврти аргумент. Остали су неосновани. И нису у питању повластице већ модел финансирања. А када је модел финансирања у питању онда прво треба ускратити та права онима који еви користе латиницу као своје писмо. 

SvetaSal

#3167 Сустафаст - средство для суставов

2017-10-10 15:41

Сустафаст – гарантия здоровых суставов! Свобода движений и радость активной жизни!
В рамках рекламной акции данное средство распространяется по цене всего 99р.
Количество упаковок ограничено!!!
https://www.live4ever.ru/wp-content/uploads/2016/06/sustafast.3.jpg
Svetawap

#3168 Сустафаст - средство для суставов

2017-11-09 16:22

Сустафаст – гарантия здоровых суставов! Свобода движений и радость активной жизни!
В рамках рекламной акции данное средство распространяется по цене всего 99р.
Количество упаковок ограничено!!!
https://www.live4ever.ru/wp-content/uploads/2016/06/sustafast.3.jpg
CRNOGORAC BORIVOJE BOROVIC IZ BIJELOG POLJU PLJUJE PO GENERALU ML;ADICU!

#3169 ИДУЋИ СТОПАМА СВОЈЕ СВАСТИКЕ ДАНИЦЕ ДРАШКОВИЋ БОРИВОЈЕ БОРОВИЋ СВОЈОМ МРЖЊОМ ПРЕМА СРБИМА ...

2018-02-08 22:33

ИДУЋИ СТОПАМА СВОЈЕ СВАСТИКЕ ДАНИЦЕ ДРАШКОВИЋ БОРИВОЈЕ БОРОВИЋ СВОЈОМ  МРЖЊОМ ПРЕМА  СРБИМА  ДАЛ ЗАМИШЉА  ДА НОСИ '' СВАСТИКУ '' НА РУКАВУ ?!

 

Не заборавите да је Боривоје  Боровић зет Данице Драшковић једног од највећег пљувача Срба  и да  стопама своје свастике Данице Драшковић која српску Војску , Полицију , Жандармерију  назива месарима , убица,  касапинима , а шта ће друго овај '' западњачки кадар '' , него стопама своје свастике Данице Драшковић , која не би  толико  мрзела Србе , па све да носи и '' свастику '' на рукаву . Катастрофа докле иду ови Нато послушници . Боривоје Боровић зет Данице Драшковић не може да сакрије мржњу према Србима!

Милогорац  - Бијелопољац Боривоје Боровић само је трбухозборац своје свастике и Ватиканске продужене руке Данице  Драшковић ! Што је баби мило то јој се и снило . Нек иде у Црну Гору па нек чисти своје двориште милогорско .

Ево цитата његове свастике  из текста под насловом'': Државни месари '', објављеног 9. августа 2014 . године у НСПМ  .

Боривоје Боровић познатији као зет Данице Драшковић

#3170 CRNOGORCI PLJUVACI SRBA PREDNJACE DANICA DRASKOVIC I NJEN ZET BORIVOJE BOROVIC

2018-02-08 22:35

То ђубриште је наша сурова садашњост и недавна прошлост државног терора и убијања грађана и недужних цивила у бесмисленим ратовима које је Србија водила са околним државама и са својим непослушним грађанима у претходне две деценије. Исто као месар Ђурић, војници, полицајци, беретке, жандармерија и разни државни зликовци, убијали су свакодневно и годинама не једну Тијану, већ на стотине њих, бабе, деде, све што им је дошло под пушку, и бацали их на разна ђубришта по Србији, Косову, Босни, где год су били. Пунили су језера, разне јаме, полицијске полигоне, рудничке пећи, палили цивиле у кућама, школама, болницама. И данас откопавају жртве тих државних манијака месара са ђубришта која су откривена у каменолому Рудница код Рашке, а неоткривених је безброј.



Због свастике  Данице Драсковић  даје изјаве као да носи '' свастику '' на рукаву ... Није ово прва његова изјава против Срба , такмичио се и у пљувању Генерала Ратка Младића ... Типичан Милогорац ... Због такве свастике у срцу , вероватно се са толико мржње  не би опходио према Србима па све и да носи '' свастику на рукаву '' , а при том заборавља  да   својевремено као ‘’ врло несташан студент ‘’ у Београду , у Студењаку итд  ...



Боривоје Боровић познатији као зет Данице Драшковић није никад никог увредио , није у младости никог силовао , ма он је безгрешни Милогорски Светац ...

А трагичнокомично је што спомиње убиство Зорана Ђинђића , кад сви знају да је Зоран одведен на  клање , јер је Србин из Републике Српске , који је хтео да  шаље Војску на Косово , а скончао јер је имао такве '' милогорске саветнике '' , западњачки и Bатикански оријентисане .  

CRNOGORKA DANICA DRASKOVIC SARADJUJE SA SIPTARIMA

#3171 DANICA DRASKOVIC PRVA DAMA VATIKANA PLJUCVACICA SRBA

2018-02-08 22:36

Јасно је на чију воденицу тера воду спомињући Министарку Правде која  пази молим те трци у Хаг , да издејствује лечење за Генерала Младића ! А да при том Генералу  Младићу  се суди за нешто што није учинио и суди се искључиво Србима , јер је Хаг логор за Србе , као што је и Црна Гора постала тамница за Православце . А  у други план се ставља из Боривојеве изјаве да је Генерал Дикић на првом месту са пријатељицом , женом у годинама , кренуо у манастир Острог  да се помоли за здравље  и да је успут  хтео да присуствује и другим дешавањима  што се  упорно ставља у први план , а при том јавност доводи у заблуди , не спомињући да је Генерал Дикић много пре доласка у Црну Гору пензионисан због тешке болести , те га никако не може спомињати у  контексту првог Жандарма Србије , јер је и са те функције смењен још 2013 . .године   Дал му се од превеликог дуванског дима милогорског  манта у глави , те меша жабе и бабе , или је у питању бели прашак  финансијера његовог пашанца пљувача Срба  екс-Србина  Вука Драшковића '' витеза од Ватикана '' ,  све у свему неки опијат је у питању , дал у виду зелених свежњева долара или у неком другом облику ,  то само он зна …

 

А  заборавља да су највећи криминалци света попут Андрије Артуковића који су починили највећа злодела  и осуђени на смрт , умрли у својим домовинама у највећем луксузу .... И овом изјавом  осуђује унапред и без кривице лица која су српске националности , Православци и  Родољуби  за наводни '' државни удар ''   где није проливена ни кап крви , где није бачена ни једна петарда , где су таоци  највероватније покрадених изборних резултата Мила Дуванкесе  и Газди са Запада . И ако је Његош  говорио: -   Црногорци не љубе ланце , Мило Дуванкеса и те како воли америчке ланце и катанце , понашајући се према Србима као  каубоји према Индијанцима у резервату , које су на крају као и индијаско племе Ирокези које су на  крају и искоренили , или кад суу обличју Кју Клукс клана  палили Крстове и куће испред кућа Православних црнаца ., те их држи заточене  ко у логору  Аушвицу ...У питању је много крупнија игра  и Боројевић  познатији као зет Данице Драшковић  то одлично зна и спреман је да је за доларе заигра , учествујући у прогону Православаца и постајући пипак  америчке хоботнице  Нови Светски Поредак , којима се тресу гаће јер издају свој Православни народ и своју браћу , знајући да се играју са ватром и да ће на крају пред лицем истине , хтели не хтели заиграти '' Руски рулет '' ,  јер ће их свеједно  раније ил касније растргнути зубима западњачке газде и одбацити као употребљене презерватите , а  кад схвате колико су зла Србима нанели , да их ни Срби неће дочекати са хлебом и сољу , јер продају српску територију Шиптарима , а уз српску земљу и српску историју . А кад буду раскринкани , као што и  јесу , неће им помоћи ни пасоши , ни спремљени кофери , ни авионске карте , јер од лица Правде неће утећи . Док заједно са Рамом и Тачијем сањају свој великоабански сан . Мора да одради своје прљаве послове , плаћен је за то . '' Свастика ''  је у питању ....



А да су у питању прљаве  игре то је у праву , играју се са животима невино оптужених Срба само због  црквене крштенице . А да ли су само прљаве или можда и крваве до лаката , то  ће показати време . Али он неће бити сведок тог .времена  . Откуцава му биолошки сат те му речи заударају на иловачу …

хапшен 80- тих година због силовања у студенском дому Пенезић код Олимпа

#3172 Боривоје Боровић адвокат Црногорац- Милогорац из Бијелог Поља и зет Данице Драшкови

2018-02-08 23:14



Боривоје   Боровић адвокат  Црногорац- Милогорац  из Бијелог Поља и зет Данице Драшковић, један од највећих пљувача Генерала Ратка Младића и других Срба ,  како тврде извори  је хапшен 80- тих година због силовања у студенском дому Пенезић код Олимпа . Био је у притвору  у 29 . новембра , али су га његови земљаци у Београдској полицији спасили од оптужнице . Ја верујем да постоји тај случај заведен у службеним књигама  полиције . 


 

 

ISTINA NA VIDELO!! ! VUK I DANICA DRASKOVIC NARUCILI UBISTVO SRPSKE DECE U KAFICU “ PANDA“ U PECI

#3173 VUK I DANICA DRASKOVIC NARUCILI UBISTVO SRPSKE DECE U KAFICU “ PANDA“ U PECI,,,

2018-02-08 23:43

Organizator i inspirator ovog monstruoznog zlocina je mracni um i jaca
polovina crnogorskog bracnog para Draskovic- Danica!
Ovaj crnogorski zlcinacki par, organizovao je i sproveo u delo,
svirepo ubistvo neduzne srpske dece , u kaficu “ Panda“ u Peci,
decembra 1998. godine , uz pomoc svojih bliskih rodjaka iz Crne Gore,
koji trguju narkoticima za Siptare iz Jablanicke grupe, kojom
komanduje Ramus Haradinaj. Koristeci ove „poslovne“ veze sa Siptarima
,bracni par Draskovic stupa u kontakt sa teroristom Haradinajem.
Najblizi rodjaci Danice Draskovic iz Crne Gore stupili su u kontakt sa
svojim bliskim „poslovnim“ saradnikom Ramusom Haradinajem krajem 1998.
godine i preneli mu ideju Vuka i Danice da se organizuje ubistvo
srbske dece, a sa ciljem da se tadasnji drzavni vrh SRJ i predsednik
Slobodan Milosevic optuze za taj stravican zlocin i na taj nacin
diskredituju u medjunarodnim krugovima. Kako je Siptarima odgovarala
ovakva ideja , vrlo brzo su se dogovorili, a Haradinaj je za direktne
izvrsioce odredioAgrona Kolcakua , Gazmenda Bajramija , Verdjedja
Vlaznimija i jos trideset Siptara, koji ce pomagati u izvrsenju
zlocina. Ovo je Draskoviceve kostalo 500.000 nemackih maraka, koji su
Danini rodjaci licno predali Haradinaju 2. decembra 1998 . godine , u
selu Glodjane – tvrdi nas izvor iz jedne od obavestajnih sluzbi Srbije
i navodi dalje- „Uopste ne cudi sto je uprvo Draskovic bio
najglasniji u laznim optuzbama da je to ucinio DB i JSO. jer on se
vodi logikom da je napad najbolja odbrana.“
Da zlo bude vece , to nije jedina srpska krv na njihovim rukama, Vuk
je svestan da mu iznad glave visi Hag, zbog organizovanog ubistva
srpskih civila u Gospicu, koje je pocinila njegova teroristicka
paravojna formacija takozvana „Srpska Garda“. Draskovic je na ratiste
poslao svoje kriminalce da ubijaju srpsko civilno stanovnistvo i unose
pometnju medju Krajiske Srbe. Ucenjen Hagom on bespogovorno izvrsava
naloge iz Brisela i Vasingtona i spreman je da uradi apsolutno sve na
stetu Srbije, samo da bi izbegao robiju u Hagu. Sa druge strane morao
bi da objasni porodici i prijateljima Djordja Bozovica Giske zbog cega
je narucio njegovo , jer je cinjenica da je Giska ubijen s ledja od
strane svojih“- dodaje nas izvor. Sledi izjava jednog od pripadnika
bivsih „Munja“ iz Peci , koji je ucestvovao u hapsenju siptarskih
terorista, koji su izvrsili ubistvo dece u kaficu „Panda“
„Decake u „Pandi“ su toga dana 14. decembra 1998.godine u 20 sati i
15 minuta u kafe baru „Panda“ , kod Gimnazije u Peci ,, ubili
siptarski teroristi Jablanicke operativne zone Ramusa Haradinaja . U
kafic su usla dva maskirana terorista dok je treci cekao u vozilu
ispred. Sa vrata su otvorili rafalnu paljbu i na licu mesta ubili
Radevica, Trifovica, Obradovica i Gvozdenovica . U bolnici su od
zadobijenih povreda preminuli i Stanojevic i Ristic. Njih dvojica su
prvo prebaceni u Pecku bolnicu, a odmah potom i u Klinicki centar u
Pristinu ,ali im nije bilo pomoci ,podlegli su povredama. U kaficu se
nalazilo jos ljudi i neki su bili ranjeni sto lakse, sto teze . Ranjen
je bio gazda kafica Sabovic Mirsad i Vladica Loncarevic.
Odmah posle napada je blokirano naselje Kapisnica , svi prilazi Peckoj
bolnici i svi ulazi i ulazi iz grada. Posle sahrane te dece koja je
odrzana 16. decembra , su pripadnici Sekretarijatza unutrasnjih
poslova Pec , 17 . decembra izvrsili raciju u naselju Kapisnica i
uhapsili Agrona Kolcakua , rodjenog 1972. godine, u Peci. Rezultat te
akcije je, uz navedenog , jos deset uhapsenih lica , svi Albanske
nacionalnosti. Kolacakuku je pri skrivanju pomagala jos jedna osoba ,
koja je uhapsena. Pre toga su pripadnici policije uhapsili jos tri
teroriste Ramusa Haradinaja. To su : Gazmend Bajrami i Verdjedja
Vlaznimi , svi iz Peci koji su kao suizvrsioci ucestvovali u napadu
na kafic „Panda“: uJUTRU 17. decembra je izvrsena akcija u selu
Glodjane (inace rodnom selu Ramusa Haradinaja)i pri tom likvidirala
dve osobe obucene u maskirne uniforme OVK na rukavu, naoruzane
automatskim oruzjem i minobacacima kalibra 60 mm . Otkriven je stab
terorista u kome je u kome je pronadjena veca kolicina oruzja
,uniformi i dokumentacije , a isto tako je pronadjeno veci deo vozila
, koja su bila oduzeta i ukradena Srbima iz Peci, Decana i okoline. U
popodnevnim satima 17. decembra je policija u Peci i samoj opstini
Pec ,uhapsila jos 23 osobe , povezane sa zlocinom u „Pandi“ i drugim
zlodelima.
Bilnans ove akcije je bio 34 uhapsena lica i svi teroristi neposredno
odgovorni za ubistvo decaka. Nacin izvrsenja ovog zlocina je je
identican napadu na Srpsku kafanu „Cakor“ u Decanima i jasno
pokazuje da je delo jedne te iste grupacije siptarskih terorista. “
Sve ovo je dokumentovano, za sve postoje dokazi,policijski zapisnici
sa mesta zlocina, preziveli svedoci…ali srpsko pravosudje izgleda
jos uvek nije imuno na krvave siptarske dolare i sponzore bracnog para
Draskovic.
Nas izvor jos kaze -“ Nemocni smo da bilo sta uradimo po tom pitanju .
Draskovica stiti zapad, on je ucenjen i dokle god izvrsava njihova
naredjenja bice nedodirljiv za srpsko pravosudje , a nasim
bezbednosnim sluzbama komanduju nizerazredni sluzbenici iz Brisela.“
Da li je moguce i da li je normalno da posle svega , ovaj umno
poremeceni par decoubica i zlocinaca, danas nalazi na izbornoj listi
vladajuce partije SNS i javno nastupa sa njima na predizbornim
mitinzima sirom Srbije? Postavlja se logicno pitanje:Ko iz vlasti
stiti ovo dvoje crnogorskih kriminalaca na cijim rukama je krv nevine
srpske dece ? Kako je moguce da godinama izmicu pravdi i prolaze
nekaznjeno za najgnusnije zlocine koje su pocinili u poslednjih 20
godina ?
Apsurdno je to sto se bas ti Danini kriminalni rodjaci iz Crne Gore
danas nalaze na rukovodecim polozajima drzavnih institucija u Srbiji ,
zive u najluksuznijim stanovima, voze preskupe automobile , slobodno
se setaju Beogradom i zive na racun gradjana Srbije , troseci nase
pare.
Ovaj jalovi bracni par crnogorskih krvnika, nema svoju decu, ali je
radi svojih licnih i materijalnih interesa spreman da ubiju tudju !!!!!!

 

ISTINA NA VIDELO!! ! VUK I DANICA DRASKOVIC NARUCILI UBISTVO
SRPSKE DECE U KAFICU “ PANDA“ U PECI


Gost

#3174 Re: Re: CRNOGORAC PROFESOR MIROLJUB MERDOVIC MERDA I NARKO DILER I KRIMINALAC IZ SAPCA SUVAJDZIC

2018-05-15 17:30


Gost

#3175 Re: CRNOGORAC PROFESOR MIROLJUB MERDOVIC MERDA I NARKO DILER I KRIMINALAC IZ SAPCA SUVAJDZIC

2018-05-23 19:00