Vraćanje nastavnice hemije S. J.u školu Veljko Vlahović u Šangaju

ucenik

#126

2014-12-02 18:14

osmi sam razred i smilja mi predaje hemiju (nazalost) molim vas ucinite nama ucenicima zadovoljstvo i ponasajte se primereno jednom nastavniku,a ne da se dernjate na decu bez razloga, i da normalno objasnite lekciju jer verujte mi svi moji drugovi iz razreda vas ne podnose i nista ne kontaju placaju privatne casove,ne znaju o cemu se radi u lekciji ,bojim se za prijemni jer ga iz hemije sigurno necu dobro uraditi, jer mi celo ovo polugodiste radimo 2 lekcije HAOS 

punishthebitch

#127 007

2015-03-11 22:10

Najgora osoba koju sam,nazalost,upoznala.Dve godine koje sam morala da provedem sa njom su bile odvratne.Toliko suza,stresa,a znanje...KATASTROFA.Puno trazi,a nista ne pruza.Najgori momenti u nedelji su oni kada treba da imam cas kod nje.Mrzim je.

NOVI SAD

#128 nastavnicina saga se nastavlja

2016-12-12 15:15

Dno dna! Dokle ova država da dopušta život u njoj poput ove lude nastavnice? Ali i njoj je dosao kraj na svim poljima. Konacno ce biti eliminisana sa svih polja pa cak i od privatnog života. Mnogima je pokušala da naudi a sto je najtužnije verovala je da je i uspela u tome! HARA SIROM SRBIJE ALI NE ZADUGO. Zakucalo zlo i na njena vrata......Kao prosvetni radnik imam mnogo novih informacija koje ce sokirati javnost!!! DRZI SE BIVSA KOLEGINICE,NIKO NIJE UZ TEBE!!!

RAZJARENI DJUVEGIJA

#129

2016-12-12 16:10

JOOOJJJJJJJ KAKO SI NISKO PALA SMILJOOOOOO,JA SAM JEDAN OD NJIH KOJI JE SPAVAO SA OVOM GADUROM. BAZDI NA TONE!!!!!!!! FUUUUJJJ. UCENJIVALA ME JE ALI NIJE NISTA USPELA. POPUSICE NA SUDU USKORO!!!

Lepotica

#130 Re: Re: SMILJA JANKOVIĆ

2020-06-10 19:00

Lepotica

#131 Re: Re: Re: SMILJA JANKOVIĆ

2020-06-10 19:07

#130: Lepotica - Re: Re: SMILJA JANKOVIĆ 

sramota, šta ste uradili od devojke, lepotice.Na posao ideš da radiš a ne da se družiš.O njoj govore njeni usoesi u radu.Zašto mora da priča sa kolegama.Kao mlada bila sam u Norveškoj, kolega za istom mašinom smo radili, prestao je da radi sa mnom.promenuo smenu,Zašto se ne javljaš, pitam ga.Više neradimo za istom mašinom.Sa Smiljom  se družim 30godina extra je.Kad u selu se okupe i počnu iz zavisti pričati, lud je.Spasa nema.iz straha ti niko neće pružiti ruku.Čula sam da je direktorica iz Siriga poznata po mobingu radnika, izgubila je sudove, ali je neko podržava. Kad imaš dobru vezu i pare dobijaš odmah elitnu školu, sa 100%norme.Ako si ničiji, lomataš se od nemila do nedraga.

smoki

#132 Re: Re: SMILJA JANKOVIĆ

2020-10-11 11:35

#53: - Re: SMILJA JANKOVIĆ 

Ti si zaljubljen ili zaljubljena u nju.šta te briga za njen lični život.Oni koji imaju pare ili veze ili ljubavnike,dobijaju, poslove za stalno odmah, pohvale, priznanja, napreduju.Ne lutaju po selendrama. Susek, Seljak Sirig, Bački Jarak, Škorić tubrkulozni, sa silnim aferama  u zdravstvu, valjda krađa zubnog zlata, studirao od stomatologije do biologije, godinama, na lažnjaka se zaposlio kao tuberulozni bolesnik, otišao sa mesta direktora škole, kažu sa 4 Džon-Dira traktora, 260ha, zemlje, poliklinikom, tako kažu. Cigan-mala , Šangaj, gde su dve direktorice bile mašinbravarke, jedna je otišla u penziju bez stručnog ispita, kako je mogla ka nije imala kvalifikacije, druga, bez državljanstva, mašinbravarka, gajila kokoške u iznajmljenom stanu na Detelinari, ljubavnica, pokojnog Milana Vraneševića, oženjenog, čiji su sinovi njeni vršnjaci.On joj je dao vlast.Glumila, napad trudnoće, prenemagala se, skakala, zapomagala da bi je čovek oženio.Poštenjačine i odatle budu isterane, jer trebaju da se prime domaći, ljudi, makar i večiti studentki.Pohlepni, bezočni napreduju, kote se i množe a ti sirotinjo crkni.