Gradonačelniku Novog Sada: Zahtevamo otkaz za Stenove ubice

Quoted post


Gost

#200 Re: Re: Re: Re:

2015-07-27 07:47

#188: Tea - Re: Re: Re:  

 Sten je napadao malu decu a dobro je da nikoga nije povredio ja ne podrzavam ubijanje zivotinja niti zagovaram bilo koga,mora se naci resenje o psima lutalicama kojih je sve vise na ulicama da li zbog nesavesnih vlasnika koji ih izbace na ulicu ili se razmnozavaju bez konrole .....

Odgovori

Gost

#208 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-27 11:56:05

#200: - Re: Re: Re: Re:  

 "Gostu" (tj. "Jaci" itd.) koji ponavlja lazi o Stenovoj agresivnosti:

Prestani sa lazima i dosta sa tvojim odgovorima gde non-stop ponavljas isto. Kao sto kazes, "dobro je da nije nikog povredio" - naravno da nije, zato sto Sten nikog nije ni napadao. Izgleda da si ti osoba koja je prijavila Stena kao navodno agresivnog psa ili jedan od nesavesnih veterinara koji ga je ishitreno ubio, cim se toliko trudis da pises da je Sten napadao a nemas nikakvih dokaza. Zbog tvoje neodgovornosti, nevino bice je ubijeno. Sklanjaj se odavde i ako hoces pocni neku svoju peticiju a ne da se vrzmas ovde gde ti nema mesta.

Stotine ljudi na protestu i hiljade potpisujuci peticiju da se veterinari kazne, kao i fotografije i video snimci sa Stenom i ljudima, su cvrsti dokazi da STEN NIJE BIO AGRESIVAN.

STEN NIKOGA NIJE NAPADAO. DECA SU STENA VOLELA. KAZNITE NEODGOVORNE VETERINARE KOJI SU EUTANAZIRALI OVOG DIVNOG PITOMOG PSA KOJI JE VOLEO LJUDE.

Mama

#234 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-31 19:47:42

#200: - Re: Re: Re: Re:  

 Cista laz..jedino ako su ga tukli...svako bi se branio..obozavao je decu